Dakkapel reinigen

Uw dakkapel reinigen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud van de dakkapel. Door het juiste onderhoud kunt u de levensduur van uw dakkapel aanzienlijk verlengen. B&S Totaalonderhoud is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van dakkapellen.

  • Professionele dakkapel reiniging
  • Voor Trespa, kunststof of houten dakkapellen
  • Inclusief dakgootreiniging

Via het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt via onderstaande knoppen contact met ons opnemen.

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl

Waarom uw dakkapel reinigen?

Een dakkapel heeft gemiddeld één keer per jaar een grondige onderhoudsbeurt nodig. De precieze planning voor het onderhoud is deels afhankelijk van het type dakkapel. Een houten dakkapel heeft doorgaans meer onderhoud nodig dan een kunststof dakkapel. Daarnaast heeft de positie van de dakkapel invloed op de noodzakelijke reiniging. Wanneer een dakkapel op het noorden gericht is, is deze vatbaarder voor mos en algen. Deze aanslag kan het uiterlijk van de dakkapel flink verstoren.

Niet alleen het uiterlijk van uw dakkapel wordt beïnvloedt door vuil en aanslag, ook de levensduur wordt verkort door viezigheid. Een vervuilde dakkapel zal eerder scheuren en dat leidt tot prijzig onderhoud.

Uitbesteden dakkapel reiniging

Het zelf reinigen van uw dakkapel is vaak erg lastig. Zelf het dak op gaan brengt de nodige risico’s met zich mee. Daarbij bestaat het gevaar dat u het verkeerde reinigingsmiddel gebruikt, met schade aan de dakkapel als gevolg.

B&S Totaalonderhoud helpt u graag bij het onderhoud van uw dakkapel. U kunt vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen via het contactformulier en door te bellen of mailen.

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl

Het reinigen van uw dakkapel

B&S Totaalonderhoud zorgt voor een complete reiniging van uw dakkapel aan de hand van het volgende stappenplan:

  • Verwijderen van aanslag
  • Verwijderen van bladeren
  • Reiniging met milieuvriendelijk schoonmaakmiddel

  • Voor reiniging

  • Na reiniging

Verwijderen van aanslag op uw dakkapel

Aanslag kan een schurend effect hebben op de dakkapel. Met een tijdige dakkapel schoonmaak voorkomen we lelijke strepen en krassen op het oppervlak van uw dakkapel.

Verwijderen van bladeren in de dakgoot

Bladeren zijn vaak de oorzaak van een verstopping in de dakgoot. Bij de reiniging van uw dakkapel zorgt B&S Totaalonderhoud dat de goot weer bladvrij gemaakt wordt. Zo heeft u geen last van lekkages door opgehoopte bladeren.

Reiniging van uw dakkapel met milieuvriendelijk schoonmaakmiddel

B&S Totaalonderhoud gebruikt geen agressieve schoonmaakmiddelen bij de reiniging van uw dakkapel. Dakkapelreiniging gebeurt met een materiaalspecifiek schoonmaakmiddel dat geen schade aanbrengt aan uw dakkapel.

Andere diensten van B&S Totaalonderhoud

B&S Totaalonderhoud biedt naast dakkapelreiniging een breed scala aan diensten op het gebied van onderhoud van woningen en kantoorgebouwen:

Voor vragen over dakkapelreiniging of onze andere diensten staan onze medewerkers u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen door te bellen of te mailen via onderstaande buttons.

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl