Gevelonderhoud

Elke gevel heeft in de loop der jaren te maken met slijtage, beschadigingen of een verslechterde uitstraling door mos, graffiti of andere vervuiling. B&S Voegwerken kan u van dienst zijn bij alle aspecten van gevelonderhoud. Wij herstellen uw gevel in de oude glorie door onze schoonmaak- of renovatiewerkzaamheden. Ook kunt u bij B&S Voegwerken terecht voor het vervangen of versterken van de voegen.

Gevelonderhoud is onze specialiteit.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.
Of bel naar 030 6033 676.

De werkzaamheden binnen gevelonderhoud

De specialisten van B&S Voegwerken kunnen u met betrekking tot gevelonderhoud op alle vlakken van dienst zijn voor een gegarandeerd resultaat. Met 45 jaar ervaring in gevelonderhoud geven wij u een vrijblijvend advies over de benodigde werkzaamheden. U kunt dan goed geïnformeerd een keuze maken.

Hier leest u alvast de verschillende diensten binnen gevelonderhoud:

Gevelrenovatie

Het uiterlijk van de gevel is bepalend voor de eerste indruk van uw woning of bedrijfspand. Slijtage, aanslag en beschadigingen aan de gevel hebben dus een negatief effect op de uitstraling van uw pand. Naast het esthetische punt is het vaak ook slecht voor de praktische toepassing van de gevel. Een slecht onderhouden gevel is minder sterk en dus gevoeliger voor verdere beschadiging. Dit kan uiteindelijk lekkage, tocht of verzakking tot gevolg hebben. Bij tijdig contact kan onze specialist de slijtage herstellen. Bij grotere beschadigingen krijgt u een eerlijk advies over de mogelijkheden. Wij brengen dan een vrijblijvende offerte uit voor de benodigde werkzaamheden.

B&S Voegwerken kan uw gevel herstellen en terugbrengen naar de oorspronkelijke staat door gevelrenovatie. Wij zorgen ervoor dat uw gevel het pand weer voldoende bescherming biedt tegen vocht en vuil van buitenaf.

Voegwerken

De voegen zijn meestal de eerste onderdelen van de gevel die tekenen van slijtage vertonen. Door slechte of beschadigde voegen kan een gevel eerder scheuren gaan vertonen, waardoor regenslag vrij spel krijgt. Met de voegwerken van B&S Voegwerken bent u verzekerd van voegen die langer dan gemiddeld mee gaan.

Onze specialisten geven u graag een transparant advies over uw voegwerken. Wij analyseren de staat van het huidige voegwerk, adviseren over de werkzaamheden en brengen een vrijblijvende offerte op maat uit. Lees meer over voegwerken.

Gevelreiniging

Graffiti, roetaanslag of algen kunnen uw gevel vervuilen en aantasten. B&S Voegwerken kan u helpen uw gevel weer brandschoon te krijgen door gevelreiniging. Een vervuilde gevel is niet alleen slecht voor het uiterlijk van het pand, ook de kwaliteit van de gevel verslechterd. B&S voegwerken beschikt over verschillende, milieuvriendelijke, middelen om uw gevel te reinigen. De uiteindelijke keuze voor een reinigingsmethode hangt af van het soort aanslag en het onderliggende materiaal. Voordat we een offerte op maat kunnen opstellen verzamelen we dus eerst de benodigde informatie.


Gevelreiniging: zie het verschil tussen het linker en rechter huis

Gevelonderhoud door B&S Voegwerken

Door de 45 jaar ervaring in de branche zijn wij bekend met alle materialen en situaties op het gebied van gevelonderhoud. Wij kunnen hierdoor voor elke gevel het gewenste resultaat realiseren. Mocht u interesse hebben in één van onze diensten, dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. U kunt ons hiervoor bereiken op het nummer 030 603 3676. Daarnaast kunt u ons mailen op info@bs-totaalonderhoud.nl. Ook kunt u uw gegevens achterlaten via het contactformulier zodat wij u terug kunnen bellen.

Andere diensten van B&S Voegwerken: