Gevelreiniging

Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag en vervuiling van de gevel. Om de levensduur van uw gevel te verlengen is het belangrijk om uw gevel regelmatig te reinigen. B&S Totaalonderhoud kan u helpen om de gevel vakkundig te reinigen. Wij hebben ervaring met glazen, aluminium, stenen of kunststofgevels. Door deze ervaring weten wij precies wat er nodig is om uw gevel grondig te reinigen, zonder schade aan te brengen aan de ondergrond. Daarnaast bieden wij een gespecialiseerde behandeling voor graffiti verwijderen.

Wij komen kosteloos uw gevel controleren op schade en vervuiling. Op basis van deze eerste check krijgt u van ons een vrijblijvende offerte. Bel 030 603 3676 of mail ons voor een afspraak.

Gevelreiniging voor particulieren

Met gevelreiniging door B&S Totaalonderhoud blijft uw woning gegarandeerd stralen. Naast het esthetische voordeel voorkomt u met gevelreiniging ook dat agressieve bacteriën afkomstig van blootstelling aan zure regen of uitlaatgassen blijvende schade kunnen aanbrengen.

Gevelreiniging voor bedrijven

Voor een gegarandeerde reiniging en een strakke uitstraling van bedrijfspanden en complexen zijn wij een welbekende naam. Wij werken al jaren met tevreden opdrachtgevers. Voor zowel periodieke als eenmalige gevelreiniging biedt B&S Totaalonderhoud een compleet pakket aan. Laat u informeren door onze specialisten.

Kosten van gevelreiniging

De kosten voor het reinigen van een gevel zijn lastig vooraf te bepalen. Verschillende factoren zijn van invloed op de kosten, zoals de staat van de gevel, het soort vervuiling, het type gevel en de bereikbaarheid. B&S Totaalonderhoud brengt om deze reden altijd een offerte op maat uit. Neem voor deze vrijblijvende offerte contact op met B&S Totaalonderhoud via 030 603 3676 of mail ons voor een afspraak.

Reinigingsmethoden voor uw gevel

B&S Totaalonderhoud heeft verschillende methodes om uw gevel te reinigen. In ons vrijblijvende advies geven wij aan welke methode het meest geschikt is voor uw gevel.

Chemische reiniging

Bij chemische reiniging maken wij de gevel schoon met behulp van een mengsel van chemische stoffen. Welke stoffen wij gebruiken is afhankelijk van het materiaal en de staat van de gevel. Na het aanbrengen van de chemische stoffen wordt de gevel schoongespoten met water. Dit naspoelen is van groot belang, omdat er anders vlekken kunnen ontstaan.

Stoomreiniging

Stoomreiniging wordt toegepast bij lichte verontreiniging. Deze vorm van reiniging voeren wij uit met  een hogedrukspuit. We wassen de vervuiling weg door verwarmd water tegen de gevel aan te spuiten. Omdat er geen aanvullende reinigingsmiddelen gebruikt worden is dit de meest milieuvriendelijke manier van gevelreiniging.

Hoe vaak moet een gevel gereinigd worden?

Hoe vaak een gevel gereinigd moet worden is lastig op voorhand te bepalen. Het is afhankelijk van de staat van de gevel, de impregnatie en het gebruikte materiaal. Een poreuze baksteen zal namelijk sneller vuil worden dan een gladde baksteen.

Naast de staat van de gevel heeft ook de ligging van de gevel invloed op de frequentie van het reinigen. Een gevel aan de noordzijde heeft over het algemeen meer onderhoud nodig dan een gevel aan de zuidzijde. Een gevel aan de noordzijde is namelijk vochtgevoeliger, wat weer zorgt voor meer kans op algen, schimmels en mossen. De zuidzijde is juist gevoeliger voor verkleuring door de zon.

Uiteraard is ook de functie van de gevel van invloed op de frequentie van reiniging. Een kantoorgebouw waar de gevel een visitekaartje is, moet vaker gereinigd worden dan een woning.

De specialisten van B&S Totaalonderhoud geven geheel vrijblijvend advies over de frequentie van reiniging. U kunt ons bereiken op het nummer 030 603 3676 of per mail op info@bs-totaalonderhoud.nl.

Een vrijblijvende offerte voor de reiniging van uw gevel

De reinigingsspecialisten van B&S Totaalonderhoud komen kosteloos uw woning of pand bekijken om een advies uit te kunnen brengen over de reiniging. U ontvangt na deze inventarisatie een vrijblijvende offerte. Om een afspraak te maken kunt u bellen op het nummer 030 603 3676 of mailen naar info@bs-totaalonderhoud.nl.

Andere diensten van B&S Totaalonderhoud: