Warning [2]: DOMDocument::load(http://api.imodcms.nl/hostip/?ip=3.236.228.250): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found
Error in bestand /home/bstotaal/domains/bs-totaalonderhoud.nl/public_html/includes/classes/class.visitor.php op regel 258
Warning [2]: DOMDocument::load(): I/O warning : failed to load external entity "http://api.imodcms.nl/hostip/?ip=3.236.228.250"
Error in bestand /home/bstotaal/domains/bs-totaalonderhoud.nl/public_html/includes/classes/class.visitor.php op regel 258
Glasbewassing: stralende ramen door B&S Gevelreiniging Glasbewassing: stralende ramen door B&S Gevelreiniging - B&S Gevelrenovatie & onderhoud

Glasbewassing

Het kantoorpand is een van de belangrijkste visitekaartjes van uw bedrijf. Door een langdurige blootstelling aan de natuur worden de ramen op termijn vies. Dat gaat ten koste van de uitstraling. Door een regelmatige glasbewassing blijven de ruiten van uw pand in een optimale staat. Ons team van specialisten verzorgt al jaren de glasbewassing voor veel tevreden klanten.

  • 45 jaar ervaring met glas bewassen
  • Vrijblijvende en op maat gemaakte offertes
  • Glasbewassing voor particulieren en bedrijven
  • Werken tot 30 meter hoogte met eigen hoogwerkers

Bent u geïnteresseerd in wat de specialisten van B&S Totaalonderhoud voor uw ruiten kunnen betekenen? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen, te mailen of het contactformulier op deze pagina in te vullen. We komen dan zo snel mogelijk bij u terug met een passend advies of een offerte.

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl

Hoe gaan we te werk bij glasbewassing?

Vakbekwame professionals

We wassen uw ramen met een team van mensen die op veilige en arbo-technisch verantwoorde wijze hun werk uitvoeren. Zij beschikken over de meest recente vak- en veiligheidsopleidingen, waaronder VCA-certificaten.

Eigen materialen

U hoeft zelf niet voor materialen en schoonmaakmiddelen te zorgen. We werken met eigen hoogwerkers tot een hoogte van 30 meter. Deze voldoen ruimschoots aan de eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd.

Daarnaast beschikken we over telewash-systemen om vanaf de grond moeilijk bereikbare ramen te reinigen. Zo kunnen we moeiteloos tot wel 15 meter hoog de ramen reinigen. Meer informatie over dit systeem vindt u op de pagina telescopische glasbewassing. Heeft u een kantoorpand met een gevelinstallatie? Onze vakmensen hebben ook veel ervaring met dergelijke installaties.

Kalkvrij water en goede schoonmaakmiddelen

Om uw ramen zo schoon mogelijk te krijgen, zonder achterblijvende strepen en vlekken, werken we met gedemineraliseerd water. Dit water verkrijgen we door omgekeerde osmose. Dit kalkvrije water neemt de vervuiling op het glas op. Na het sproeien en borstelen blijven enkel nog kraakheldere ruiten over.

De schoonmaakmiddelen die we gebruiken zijn speciaal geselecteerd om het beste resultaat te creëren en de impact op het milieu minimaal te houden. De reinigingsmiddelen zijn biologisch afbreekbaar.

Uw glas laten bewassen door B&S Totaalonderhoud

Heeft u interesse in glas bewassing door onze experts of heeft u vragen over de service? Neem dan contact met ons op. Bel naar (030) 603 3676, mail naar info@bs-totaalonderhoud.nl of vul het contactformulier onderaan de pagina in.

Andere diensten van B&S Totaalonderhoud:

Naast glazen wassen voor particulieren en bedrijven voeren we bij B&S Totaalonderhoud nog meer professionele reinigingswerkzaamheden uit. Een greep uit de mogelijkheden:

 

Contactformulier