Graffiti verwijderen

Graffiti kan het aanzicht van uw gevel flink verstoren. Gelukkig zijn er voldoende mogelijkheden om graffiti te verwijderen. Door middel van de juiste gevelreiniging ziet uw gevel er binnen de kortste keren weer als nieuw uit. Wij garanderen dat de graffiti volledig verwijderd wordt en dat eventuele schade aan het gebouw hersteld wordt.

  • Professionele verwijdering van graffiti
  • 45 jaar ervaring in reinigen van bedrijfspanden
  • Meerdere reinigingsmethoden
  • Persoonlijke service met een offerte op maat

Bent u benieuwd welke vorm van reiniging het beste werkt om de graffiti van uw pand te verwijderen? Neem dan contact op met de specialisten van B&S Voegwerken. Wij helpen u uiteraard graag.

 

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl

 

Graffiti verwijderen van uw woning of bedrijfspand

Het verwijderen van graffiti is een complexe taak. Dit kunt u het beste overlaten aan een professioneel bedrijf. Een verkeerd toegepaste behandeling kan schade toebrengen aan uw woning of bedrijfspand. Door de expertise van B&S Voegwerken bent u verzekerd van een volledig en schoon resultaat, zonder dat dit schade toebrengt aan uw muren. Het is mogelijk om na het verwijderen van de graffiti een beschermende coating aan te brengen. Deze coating zorgt ervoor dat graffiti zich niet goed kan hechten aan de muur of gevel.

Verschillende manieren om graffiti te verwijderen

Er zijn verschillende methodes om graffiti van een muur te verwijderen. Bij B&S voegwerken houden we rekening met de ondergrond, de bereikbaarheid van het oppervlak en de frequentie van de bekladding. We geven u graag een advies op maat over de beste methode om uw gevel te reinigen. Om u alvast een idee te geven zetten we enkele populaire methoden om graffiti te verwijderen op een rij.

Optie 1 – Graffiti verwijderen met hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging verwijdert de graffiti door uw gevel te reinigen met heet water onder hoge druk. Door de temperatuur van het water lost de graffiti op. Hogedrukreiniging is een populaire methode om graffiti te verwijderen doordat het de meest milieuvriendelijke methode is, er komen namelijk geen reinigingsmiddelen aan te pas. Deze methode heeft echter niet altijd de voorkeur doordat graffiti soms moeilijk te verwijderen is. In dit geval kan het noodzakelijk zijn om reinigingsmiddelen te gebruiken.

Optie 2 – Graffiti verwijderen met reinigingsmiddelen

Als tweede optie kunnen wij reinigingsmiddelen inzetten om de graffiti te verwijderen. Deze middelen lossen het vuil en de graffiti op, zonder hierbij de ondergrond of het milieu aan te tasten. Wij gebruiken hiervoor alleen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Deze zijn biologisch afbreekbaar zodat ze geen schade aan het milieu toebrengen.

Het reinigen met reinigingsmiddelen vraagt een professionele aanpak. De ondergrond kan namelijk gevoelig zijn voor de schoonmaakmiddelen. Bij B&S Voegwerken verzekeren wij u dat er geen vervelende bijeffecten zijn van de reiniging. Door de juiste reinigingsmiddelen te kiezen zorgen wij ervoor dat de graffiti effectief verwijderd wordt zonder de ondergrond aan te tasten.

Optie 3 – Graffiti verwijderen door zandstralen

Als derde en laatste optie kunnen wij graffiti verwijderen door het zandstralen van de gevel. Bij deze methoden voegen wij een straalmiddel aan het water toe. Wij hanteren een gebroken straalmiddel welke op een korrelgrootte van minder dan 0,5 millimeter is gezeefd. Dit levert het beste resultaat op om uw gevel te reinigen.

 

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl

 

Kunt u zelf graffiti verwijderen?

Veel mensen zijn benieuwd of zelf graffiti verwijderen de juiste keus is. Graffiti verwijderen is eigenlijk het werk van een professioneel reinigingsbedrijf. Als u ervoor kiest om zelf graffiti te verwijderen, dan moet u rekening houden met de volgende factoren:

Type ondergrond

Kennis over de ondergrond is van groot belang. Uiteindelijk bepaalt u op basis van deze kennis welk reinigingsmiddel het meest geschikt is. Het reinigingsmiddel dat goed werkt op glas of aluminium kan bijvoorbeeld grote schade aanrichten wanneer het gebruikt wordt op een stenen ondergrond. Daarnaast hebben gevels van natuursteen, kalksteen of baksteen hebben elk een andere samenstelling en vragen om een ander reinigingsmiddel.

Het juiste reinigingsmiddel

Afhankelijk van de ondergrond kiest u het juiste reinigingsmiddel. Houd er rekening mee dat een bepaald reinigingsmiddel heel goed kan werken op uw stenen muur, maar een averechts effect kan hebben op uw aluminium kozijn. U verwijdert dan niet alleen de graffiti, maar verliest ook het kozijn zelf.

Zorg ervoor dat het gekozen materiaal de hechting tussen ondergrond en graffiti kan afbreken. Als dit gelukt is, is naspoelen met heet water vaak voldoende.

Contact

Heeft vragen over het verwijderen van graffiti of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem dan telefonisch contact met ons op of vul het contactformulier in.

 

030 603 3676

 

Andere diensten van B&S Voegwerken

Bij B&S Voegwerken zijn we gespecialiseerd in het totaalonderhoud van bedrijfspanden. Echter, u kunt ook bij ons terecht voor het professioneel reinigen van de gevels van woonhuizen. Onder onze andere diensten vallen bijvoorbeeld: