Graffiti verwijderen

B&S voegwerk kan ongewenste graffiti verwijderen van uw woning of bedrijfspand. Wij garanderen dat de graffiti volledig verwijderd wordt en dat eventuele schade aan het gebouw hersteld wordt. Bij B&S Voegwerken bent u verzekerd van:

  • Vrijblijvend advies op locatie
  • Vrijblijvende offerte
  • 45 ervaring op het gebied van reiniging
  • Preventieve behandeling mogelijk

Bel voor een vrijblijvende offerte met 030 603 3676 of vul het contactformulier in.

Graffiti verwijderen van uw woning of bedrijfspand

Graffiti verwijderen kunt u het beste overlaten aan een professioneel bedrijf. Een verkeerd toegepaste behandeling kan schade toebrengen aan uw woning of bedrijfspand. Door de expertise van B&S voegwerken bent u verzekerd van een volledig en schoon resultaat, zonder dat dit schade toebrengt aan uw muren. Het is mogelijk om na het verwijderen van de graffiti een beschermende coating aan te brengen. Door deze beschermlaag wordt uw gevel voortaan beschermd tegen graffiti.

Onze werkwijze bij het verwijderen van graffiti

Graffiti verwijderen kan op verschillende manieren. Bij B&S voegwerken houden we rekening met de ondergrond, de bereikbaarheid van het oppervlak en de frequentie van de bekladding. We geven u graag een advies op maat over de beste methode om uw gevel te reinigen. Om u alvast een idee te geven zetten we enkele populaire methoden om graffiti te verwijderen op een rij.

Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging verwijdert de graffiti door uw gevel te reinigen met heet water onder hoge druk. Door de temperatuur van het water lost de graffiti op. Hogedrukreiniging is een populaire methode om graffiti te verwijderen doordat het de meest milieuvriendelijke methode is, er komen namelijk geen reinigingsmiddelen aan te pas. De methode heeft alleen niet altijd de voorkeur doordat graffiti soms moeilijk te verwijderen is. In dit geval kan het noodzakelijk zijn om reinigingsmiddelen toe te passen.

Reinigingsmiddelen

Als tweede optie kunnen wij reinigingsmiddelen inzetten om de graffiti te verwijderen. Deze middelen lossen het vuil en de graffiti op, zonder hierbij de ondergrond of het milieu aan te tasten. Wij gebruiken hiervoor alleen milieuvriendelijke reinigingsmiddelen. Deze zijn biologisch afbreekbaar zodat ze geen schade aan het milieu toebrengen.

Het reinigen met reinigingsmiddelen vraagt een professionele aanpak. De ondergrond kan namelijk gevoelig zijn voor de schoonmaakmiddelen. Bij B&S Voegwerken verzekeren wij u dat er geen vervelende bijeffecten zijn van de reiniging. Door de juiste reinigingsmiddelen te kiezen zorgen wij ervoor dat de graffiti effectief verwijderd wordt zonder de ondergrond aan te tasten.

Zandstralen

Als derde en laatste optie kunnen wij graffiti verwijderen door het zandstralen van de gevel. Bij deze methoden voegen wij een straalmiddel aan het water toe. Wij hanteren een gebroken straalmiddel welke op een korrelgrootte van minder dan 0,5 millimeter is gezeefd. Dit levert het beste resultaat op om uw gevel te reinigen.

Zelf graffiti verwijderen

Veel mensen zijn benieuwd of zelf graffiti verwijderen de juiste keus is. Graffiti verwijderen is eigenlijk het werk van een professioneel reinigingsbedrijf. Als u ervoor kiest om zelf graffiti te verwijderen, dan moet u rekening houden met de volgende factoren:

Type ondergrond

Kennis over de ondergrond is van groot belang. Uiteindelijk bepaalt u op basis van deze kennis welk reinigingsmiddel geschikt is. Het reinigingsmiddel dat goed werkt op glas of aluminium kan bijvoorbeeld grote schade aanrichten wanneer het gebruikt wordt op een stenen ondergrond. Ook binnen de stenen ondergronden zijn weer een aantal categorieën en dus verschillende reinigingsmethoden. Natuursteen, kalksteen of baksteen hebben elk weer een andere samenstelling en vragen om een ander reinigingsmiddel.

Het juiste reinigingsmiddel

Afhankelijk van de ondergrond kiest u het juiste reinigingsmiddel. Houd er rekening mee dat een bepaald reinigingsmiddel heel goed kan werken op uw stenen muur, maar een averechts kan hebben op uw aluminium kozijn. U verwijdert dan niet alleen de graffiti, maar verliest ook het kozijn zelf.

Zorg ervoor dat het gekozen materiaal de hechting tussen ondergrond en graffiti kan afbreken. Als dit gelukt is, is naspoelen met heet water vaak voldoende.

Als u voldoende kennis heeft van beide onderdelen is het mogelijk om zelf graffiti te verwijderen. Als u twijfelt over bepaalde zaken is het beter om een professioneel bedrijf in te schakelen. Een professioneel reinigingsbedrijf zorgt ervoor dat de graffiti verwijderd wordt zonder schade aan uw gevel aan te richten.

Graffiti verwijderen door B&S Voegwerken

Heeft vragen over het verwijderen van graffiti of wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Neem contact op via het telefoonnummer 030 603 3676 of vul het contactformulier in.

Andere diensten van B&S Voegwerken: