Reinigen dakkapel

Het regelmatig reinigen van uw dakkapel is noodzakelijk voor de levensduur en het uiterlijk van de dakkapel. Door het juiste onderhoud kunt u de levensduur van uw dakkapel aanzienlijk verlengen. B&S Totaalonderhoud is gespecialiseerd in het reinigen en onderhouden van dakkapellen.

  • Professionele dakkapel reiniging
  • Voor trespa, kunststof of houten dakkapellen
  • Inclusief dakgootreiniging

Via het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Voor meer informatie kunt op via onderstaande knoppen contact met ons opnemen.

 

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl

 

Het belang van de juiste dakkapel reiniging

Een dakkapel heeft gemiddeld één keer per jaar een grondige onderhoudsbeurt nodig. De precieze planning voor het onderhoud is deels afhankelijk van het type dakkapel. Een houten dakkapel heeft doorgaans meer onderhoud nodig dan een kunststof dakkapel. Daarnaast heeft de positie van de dakkapel invloed op de noodzakelijke reiniging. Wanneer een dakkapel op het Noorden gericht is, is deze vatbaarder voor mos en algen. Deze aanslag kan het uiterlijk van de dakkapel flink verstoren.

Niet alleen het uiterlijk van uw dakkapel wordt beïnvloedt door vuil en aanslag; ook de levensduur wordt verkort door viezigheid. Een vervuilde dakkapel zal eerder scheuren en dat leidt tot prijzig onderhoud.


  • Voor reiniging

  • Na reiniging

Het reinigen van uw dakkapel

B&S Totaalonderhoud zorgt voor een complete reiniging van uw dakkapel. Dit bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Verwijderen van aanslag

Aanslag kan een schurend effect hebben op de dakkapel. Als dit niet tijdig schoongemaakt wordt creëert dit lelijke strepen en krassen.

  • Verwijderen van bladeren

Bladeren zijn vaak de oorzaak van een verstopping in de dakgoot. Bij de reiniging van uw dakkapel zorgt B&S Totaalonderhoud dat de goot weer bladvrij gemaakt wordt.

  • Reiniging met milieuvriendelijk schoonmaakmiddel

B&S Totaalonderhoud gebruikt geen agressieve schoonmaakmiddelen bij de reiniging van uw dakkapel. B&S Totaalonderhoud reinigt uw dakkapel met een materiaal specifiek schoonmaakmiddel die geen schade aanbrengt aan het materiaal.

 

Andere diensten van B&S Totaalonderhoud:

Reinigen dakkapel uitbesteden

Het zelf reinigen van uw dakkapel is vaak erg lastig. Zelf het dak op gaan brengt de nodige risico’s met zich mee. Daarbij bestaat het gevaar dat u het verkeerde reinigingsmiddel gebruikt en uw dakkapel beschadigd. B&S Totaalonderhoud neemt dit werk voor u uit handen. U kunt vrijblijvend en kosteloos een offerte aanvragen via het contactformulier en door te bellen of mailen.

 

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl