Totaalonderhoud

 

Gevelreiniging voor particulieren

Met gevelreiniging door B&S Totaalonderhoud blijft uw woning gegarandeerd stralen. Naast het esthetische voordeel voorkomt u met gevelreiniging ook dat agressieve bacteriën afkomstig van blootstelling aan zure regen of uitlaatgassen blijvende schade kunnen aanbrengen.

Aangezien niet elke situatie hetzelfde is, hebben wij ons gespecialiseerd in meerdere methodes omtrent gevelreiniging. Iedere methode die wij gebruiken is gegarandeerd milieuvriendelijk en kan worden gehanteerd zonder schade of andere vormen van aantasting aan uw woning. Ook daarom kiest u voor het gevelreinigingsteam van B&S Totaalonderhoud. Onze ervaren specialisten stellen aan de hand van een set factoren vast welke manier van gevelreiniging het gewenste resultaat zal geven. Onder deze factoren vallen onder andere de bereikbaarheid, opbouw en detaillering van de gevel en de mate van vervuiling.

 

Gevelreiniging voor bedrijven

Voor een gegarandeerde reiniging en een strakke uitstraling van bedrijfspanden en complexen zijn wij een welbekende naam. Wij werken al jaren met tevreden opdrachtgevers. Voor zowel periodieke als eenmalige gevelreiniging biedt B&S Totaalonderhoud een compleet pakket aan. Laat u informeren door onze specialisten.

Gevelreiniging nodig? Wij komen kosteloos uw woning of pand bekijken en u krijgt van ons een vrijblijvende offerte. Bel (030) 603 36 76 of mail ons voor een afspraak.


Voor iedere vervuiling een gepaste reiniging

Het team van B&S Totaalonderhoud heeft voor iedere situatie een gepaste oplossing. Ook voor de gevelreiniging van uw pand of woning bieden wij de helpende hand, ongeacht het oppervlaktemateriaal. Of het nu gaat om glazen, aluminium, stenen of kunststofgevels, wij hebben de juiste behandelmethode. Daarnaast bieden wij een gespecialiseerde behandeling voor graffiti verwijderen.

Neem voor een vrijblijvende offerte van onze gevelreinigingsdienst contact met ons op via (030) 603 36 76, of mail ons via info@bs-totaalonderhoud.nl. Het is ook mogelijk om via het contactformulier uw gegevens achter te laten, dan nemen wij spoedig contact met u op.