Voegwerken

De gevel is het visitekaartje van uw pand. Een slecht onderhouden gevel geeft al snel een slechte indruk. B&S Voegwerken kan uw gevel renoveren door de voegen te vervangen of te repareren.

 

Laat uw voegwerken op tijd renoveren!

Beschadigde of versleten voegen doen niet alleen afbreuk aan het aangezicht van de woning; ze veroorzaken op termijn ook grote problemen voor staat van de gevel. Laat uw voegwerken daarom tijdig renoveren om scheurvorming, vochtdoorslag en mos- of algengroei te voorkomen.

Wij voorzien u vrijblijvend van advies of stellen gratis een offerte op:

 

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl

Voegwerken: renovatie van uw gevel

Heeft u scheuren in de gevel van uw woning of bedrijfspand? Door slijtage, vorming van mos of gewoonweg slecht voegwerk zal een gevel eerder scheuren gaan vertonen, waardoor regendoorslag vrij spel krijgt.

U bent bij B&S Voegwerken verzekerd van:

  • Een vrijblijvende analyse van uw gevel, gevolgd door een gratis offerte op maat

Wij leveren:

  • Voegwerk van hoge kwaliteit
  • Persoonlijke service
  • Een eerlijke prijs

Door onze jarenlange ervaring in de voegwerkenbranche hebben wij altijd een passende oplossing voor beschadigde of versleten voegen. Naast onze uitstekende kwaliteit en service staat bij ons ook transparantie en eerlijkheid hoog in het vaandel. U kunt geheel vrijblijvend gebruik maken van de expertise van onze specialisten. Wij analyseren de gevel, delen onze bevindingen en leggen de verschillende mogelijkheden helder uit. U kunt dan goed geïnformeerd de juiste keuze maken.

 

Vraag uw gratis offerte aan

Eerder project: voegwerken renoveren in Barendrecht

Bij een woning in Barendrecht waren de voegen verouderd en versleten. De eigenaar van dit pand heeft B&S Totaalonderhoud ingeschakeld om de uitstraling van zijn pand te verbeteren. Onze specialisten hebben na hun uitgebreide analyse geadviseerd om de voegen te vervangen en de gevel te impregneren. Dit verbetert niet alleen de uitstraling van de woning, maar versterkt ook de stabiliteit van de gevel én draagt tevens bij aan de isolatie van de woning.

Voegwerken voor      Voegwerken na 

Voor                                                                               Na

De muren zien er na de werkzaamheden weer fris uit en de gevel laat aanzienlijk minder tocht door. Hierdoor bespaart de eigenaar van de woning nu flink op zijn stookkosten.

Verbeter de uitstraling, de isolatie en de kwaliteit van de gevel door renovatie van de voegen.
Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies:

 

030 603 3676 info@bs-totaalonderhoud.nl

Werkwijze bij het renoveren van de voegwerken

Elke gevel is anders: het voegwerk verschilt dan ook per klus. Globaal volgen wij de volgende planning om te zorgen dat uw gevel en uw voegwerken volledig gerenoveerd worden.

Het verwijderen van oude voegen

Allereerst worden de oude en beschadigde voegen verwijderd. Tijdens dit proces kunnen wij stuiten op beschadigde bakstenen of ernstige scheuren in de gevel. In deze gevallen worden de kapotte stenen verwijderd en zullen er na het vaststellen van de kleur nieuwe stenen worden ingemetseld. Hierdoor bent u verzekerd van een solide gevel en wordt de oorspronkelijke uitstraling behouden.

Oude voegen verwijderen


Het volledig reinigen van de gevel

De gevel wordt vervolgens volledig gereinigd. B&S Totaalonderhoud verwijdert het vuil op de gevel volledig en schadevrij. Wij gebruiken hiervoor een milieuvriendelijk reinigingsmiddel.

Tijdens de werkzaamheden

Het aanbrengen van nieuw voegwerk

Allereerst wordt de kleur en het type voeg bepaald aan de hand van de situatie en uw wensen. Met voorbeelden krijgt u een goed beeld van de mogelijkheden. Daarnaast informeren wij u over de verschillende te gebruiken methoden. Hierin zit echter geen verschil in afsluiting en bouwkundig resultaat.

Het impregneren van de gevel

Door de gevel te impregneren wordt deze geheel behandeld tegen vuil en mosvorming, zodat de schone uitstraling van uw pand of woning voor lange tijd gegarandeerd blijft. Ook heeft het impregneren een vochtwerend effect.

 

Contact

Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende analyse? Bel naar (030) 603 36 76 of mail naar info@bs-totaalonderhoud.nl. Uiteraard kunnen wij u ook terugbellen. Laat dan uw gegevens achter via het contactformulier.

Andere diensten van B&S Voegwerken:

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij reageren binnen 24 uur.

Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld door B&S voegwerken. Wij zullen na uw vraag eenmalig telefonisch of per e-mail contact met u opnemen om uw vraag te behandelen.